BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 16, 2010

R.I.P spain~


Pabila seindah mlm bila larut beradu.
agk2nya ape yg best utk aku cite pada mlm ne ye!
lau ak xgtau pon,tjuk entry aku dah ade tulis kt ats tu haa..xpyh nk buat2 teka oke.
mmg rate2 pon dah bising lam fb post psl spain yg so,so embarrasing tu.
kalah mengejot 1-0 di tgn switzerland
mls ak nk cite lbeh2.nnti kang ade yg menangis bace.baek ak sbot psl bnde laen.
ckp psl peminat2 team merah kuning ni tuan puan.xpyh ckp la..mmg sgt rmai oke.
tmbh2 gadis2 di luar sane.yg trgila2 kt kbnyakan pmainnya.hensemlah katakan.
diorang yg ckp bkn ak yg ckp.


fernando torres(9)



  
david villa(7)

  
  
cecs fabregas(10)


samalah jg corak prmainan mereka,apelah kurg menariknya.
mereka sgt bgus dan bijak mengatur dan mengawal bola di tgh padang.
tidak peliklah spain jga dianggap antara team yg bakal ke final worldcup.
bkn itu saja,menurut sumber dr FIFA,spain jga mndpt undian trtinggi utk menjuarai kjohanan kali ini.
mengatasi brazil di tmpt kedua,dan england di tmpt ketiga.


2nd

  
3rd



di smping mnyokong lebih england,ak jga sbnrnya menaruh hrapan kpd team ini.
tp kutuk tu xlepas lah kn.
sbb diowang maen td mcm ba.tp xpelah kn.mlm td bkn mlm diorang.
kalah pon kalah laa.jnji england ak tak lg.
pnjang dah ak ckp kn.
oke.aku stop!


ps:ingin lihat spain dn england di final.

2 comments:

  1. bukan sbb rupa. ak pangkah awal2 no..
    ekeke..

    ReplyDelete
  2. elehh.yela tu.ngaku jelah p oii.hoho

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.